yenaa

21 Ocak 2011 Cuma

KAŞARLI ERİŞTE


Merhabalar;çok kolay bir tarif erişteyi haşlayıp süzdükten sonra kızdırılmış yağla yağlayıp üzerine kaşar rendeliyoruz.Afiyet olsun.Herkese hayırlı cumalar.
Gönderen Unknown zaman: 09:24
Bunu E-postayla GönderBlogThis!X'te paylaşFacebook'ta PaylaşPinterest'te Paylaş
Etiketler: MAKARNALAR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa
Kaydol: Kayıt Yorumları (Atom)

Hakkımda

Unknown
Profilimin tamamını görüntüle

Blog Arşivi

  • ►  2013 (4)
    • ►  Temmuz (2)
    • ►  Mayıs (2)
  • ►  2012 (50)
    • ►  Aralık (5)
    • ►  Kasım (1)
    • ►  Ekim (2)
    • ►  Ağustos (6)
    • ►  Temmuz (2)
    • ►  Haziran (2)
    • ►  Mayıs (7)
    • ►  Nisan (6)
    • ►  Mart (9)
    • ►  Şubat (5)
    • ►  Ocak (5)
  • ▼  2011 (84)
    • ►  Aralık (7)
    • ►  Kasım (9)
    • ►  Ekim (1)
    • ►  Eylül (4)
    • ►  Ağustos (8)
    • ►  Temmuz (7)
    • ►  Haziran (8)
    • ►  Mayıs (7)
    • ►  Nisan (11)
    • ►  Mart (3)
    • ►  Şubat (12)
    • ▼  Ocak (7)
      • TAVADA LEVREK VE KEŞKÜL
      • ZEYTİNYAĞLI PIRASA
      • KAŞARLI ERİŞTE
      • PEYNİRLİ ÇITIR POĞAÇA
      • PİŞİ VE KITIRLI DOMATES ÇORBASI
      • PORTAKALLI REVANİ
      • KIYMALI BÖREK
  • ►  2010 (208)
    • ►  Aralık (9)
    • ►  Kasım (11)
    • ►  Ekim (3)
    • ►  Eylül (24)
    • ►  Ağustos (31)
    • ►  Temmuz (5)
    • ►  Haziran (25)
    • ►  Mayıs (40)
    • ►  Nisan (46)
    • ►  Mart (14)
Basit teması. Blogger tarafından desteklenmektedir.