15 Şubat doğum günümdü bu mamişleri onun için yaptım.
Pastamız için normal yuvarlak bir kek yapıp ara katlarına (bu arada üç kat) haşlanmış kestaneyi rondodan geçirip çikolata sosu ile karıştırarak sürdük.Üstünü de bu malzeme ile kaplayıp üzerine çikolata rendeledim,üst süsü için haşlanmış kestane ,pekmez vetahin karışımı kullandım.Güzel oldu,denemek isteyenlere afiyet olsun.
Kıymalı börek
Cezerye ve tartolet
Kaşarlı sosisli milföy
Yeşil mercimekli bulgur salatası:Bulgur ve mercimek haşlanıp süzüldükten sonra,bol yeşillik,kornişon turşu,sarımsak,hardal,nar ekşisi,zeytinyağ ve istediğiniz baharatları ekliyerek yapabilirsiniz.Afiyetler olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder