Uzuuuunnn bir aradan sonra herkese merhabalar;bu seneki malum palamut bolluğundan yararlanmamak olmazdı doğrusu.Palamutları zaten balıkçı temizliyor ,evde tekrar yıkayıp her iki tarafını unladıktan sonra az yağda kızattıkmı tamam.Yanına da bolca salata daha ne olsun.
Yalnız ben mısır unu kullanmıyorum kızarınca kanserojen madde oluşuyormuş.Malum bir de GDO meselesi var.Artık tercihinize kalmış.Afiyetler olsun.
Veeeeeeeee çok sevdiğimiz kızartma dolmabiberin içine girince hoş bir sunum oluyor.
Patates ve patlıcanları küp küp doğrayıp kızarttıktan sonra.rendeleyip biraz da sarımsak ekliyerek suyunu çektirdiğimiz domateslerle karıştırıyoruz.
Kızarttığımız dolmabiberlerin içini bu karışımla dolduruyoruz.Üzerine de sarımsaklı yoğurt döküp dereotu ile süslüyoruz.Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder