İyi akşamlar;bu yemeği hep yaparım bir adı yok aslında yemek işte...))Yarım kilo kadar eti kuşbaşından biraz daha küçük doğrayıp suyunu salıp çekene kadar pişiriyoruz.Eğer etler yumuşamamışsa 2 çay bardağı kadar kaynar su ekleyip onuda çekene kadar pişiriyoruz.
İyice pişen etlere 1 kurusoğan,2-3 adet yeşilbiber,3-4 diş sarımsak ince doğranıp karıştırılır.
İkişer adet patlıcan ve patates küp küp doğranıp kızartılarakyemeğe ilave edilir.En üste iki adet domates doğranır,tuz,karabiber,pulbiber ve kimyon eklenir.Çok az da su ilave edilip(1 çay bardağı)10-15 dakika pişiril,r .Afiyetler olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder