


Günaydınlarrr; evde yapılacak fazla iş olmayınca yemekle vaktimizi dolduruyoruz.Hergün ne pişirsek şaşırdık.Bugünde tavuğu böyle deniyim dedim.Çok da iyi etmişim güzel oldu.
MALZEMELER
- 3 Adet tavuk pirzola(pulbiber,sarımsak,karabiber,zeytinyağı,kimyon ve kekikle tatlandırıp 1 saat kadar dinlendiriyoruz.Bu arada kuşbaşından irice doğruyoruz.)
- 2 adet kabukları soyulmuş domates
- Sivri biber,kırmızı biber,2-3 diş sarımsak
- 2 küçük patlıcan
- Zeytinyağı
YAPILIŞI
- Kiremitin en altına tavukları sonra diğer malzemeleri diziyoruz.
- Sonra kiremitimizi fırın torbasına koyuyoruz.(Üstüne folyo kapatarak da yapabilirsiniz.)
- İlk yarım saat bu şekilde piştikten sonra poşeti çıkarıp 20 dk kadar daha pişiriyoruz.Böyle pişince daha yumuşak oluyor.
- Sonra afiyetle yiyoruz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder